Blog Under Construction!

Hari raya 2k16

Hari raya gais.

So link blog ni dah tukar &&& orang tertentu je yang tau.

Jap nak post gambar hari rayooo.

Family potrait. Gambar wajib tiap tahun.

Semua kecik tek lagi. Satu family tadek sebab beraya siam.

Ain & I paling tua tapi I yang paling comel. Excuse me?


The only one kezen yang sebaya, ain. Optometrist to be? Insha Allah :')

Mulut kepochi duorang. Uzma pls sorok sikit duit raya tu. Btw, asal riak muka aku tak berubah langsung...

Listen this, walaupun kita dua paling pendek antara sepupu kita, tu maknanya kita comel. Eh tak silap, aku sorang je comel.

Jenis memang suka pakai sekain 3 beradik

Busy menguruskan adik adik.

Post gambar mado lah pulak & will update gambar azyyati pahceroh tak bagi gambo



Kenapa entah diorang ni putih lawa semacam makan bunga ke

Selok sangat main app ni


Dia baru tahu cemna nak wujudkan bunga tu...



Selamat hari raya! Maaf zahir & batin.
Tulus ikhlas, ainil & kucings.