Blog Under Construction!

Matrik #kmph

Assalamualaikum and greetings to all!

It has been two weeks here. Alhamdulillah, takde apa apa lagi masalah jiwa ke apa ke hihu.


Ni hari pendaftaran 5/6 culture shock jugak dapat bilik 1 Mesia but I'm okay sebab diorang pun okay Alhamdulillah.

Then, kebesokan harinya start 1 Ramadhan so yaaa welcome bulan keberkatan!



Ni suasana berbuka waktu minggu orientasi di kmph. Sebabnya first, cafe dah penuh then kitorang kena solat maghrib dulu before memenuhkan perut.

Aku dapat modul 2 kat sini which is Sains Fizikal takde bio & decide taknak tukar since I'm so bad at biology. Haha tak tau laa tapi yelah taknak membebankan diri sendiri hihu.

Soooo apa lagi nak cerita?

Em, sini okaylaa alhamdulillah everything okay.

&&&&& yaa pls doakan aku dapat laksanakan amanah dari mama abah & tanggungjawab as ajk surau and ahli J. Insha Allah.

Spek baru sebab power dah naik & still tak reti pakai spek bingkai tebal tu soo here it is.... spek budak skema plus bajet bijak.

Okkkk bye!

No comments: