Blog Under Construction!

Bebalan

Assalamualaikum and greetings!

........tak dapat ipg......sedih jugaklaaa......
Mungkin title Ustazah tak sesuai untuk aku. Adakah aku x layak untuk mewarisi kerja mak ayah aku....Crying back the door huks.

Decide masuk matrik. Setahun je pun. Pastu kuantan so senang dkt dgn rumah boleh balik tiap minggu jumpa anak2 mummy muahaha. But kena perform baik utk matrik but sorry kepada yg expect aku nak ambil doktor2, sorry aku takkan ambik benda yang menyeksakan jiwa raga otak tu huhu. *even matrik tu sains...

Sebab upu yg aku mintak tu jauh2 kot pastu tak minat sangat belajar agama muahaha kalau tak aku sambung je sma dulu sampai stam mesir nuh nuh. Pilih kos tu sbb sesuai dgn result yang pfffttt....

But, apa pun la, actually I don't even care what am I going to be or where am I going to or whatever la

Saje cerita sbb takde pape nak cerita tp nak cerita gak

---

Ada ke patut diorang suggest aku ambik kaunseling... kalau aku jd kaunselor nanti aku tak tau student ke aku yang lebih banyak masalah dud you're so wrong pls la Takde masa aku utk fikir masalah org lain huahua

Pastu stalk fb sendiri ritu weh cam banyak gila doh gambar naruto bila fikir balik bakpe aku tak move on eh dah bertahun lamanya. Aku buat fb tu dalam darjah 4 ke 5 ((masa tu kena tipu tarikh lahir sbb x cukup umur)) then dp yg first gambar naruto muahah I found out that I'm so funny lmao wah hambarnya hidup. Cakap pun dgn blog je

Pastu niat sebenar aku nak berblog ni dulu adalah utk jadi blogger naruto yg pertama di malaysia la ha gitu tinggi gila cita2 aku. Aku belajar blog ni dgn kakak aku. Pastu, aku edit blog aku tu warna oren padahal warna tu plg aku benci tp sbb naruto aku rasa lawa. Then, aku beli kreko naruto banyak2 dulu. Kreko ke nama dia bahan je la. Pastu gigih doh aku salin petikan2 naruto masuk ke blog aku. Yg aku ingat, aku sempat buat 2 ke 3 post pastu aku give up muahaha. Aku tulis pasal uchiha clan time tu tak silap.

Ni blog dulu. Masih wujud k cuma private. Aku buat entri ni jun 2010. Time tu org lain selok upsr aku still lagi lagha macam spm gak la


Masuk alam menengah aku tak tunjuk sangatla sebab kalau tunjuk pun... bagi diorang tak interesting pun hukhuk. Kalau aku cerita kat diorang cam cakap ayam & itik. Jutsu pun diorang tak tau apa benda tu benda lain apatah lagi edo tensei chibaku tensei... harem no jutsu pun diorang tak tau huks plus member yg minat pun tak jumpa. Pastu kat ihsan, weh selamat gila do jumpa member yg tgok anime, Faiqah. Pastu cite sal death note, fairytail yada yada

Pastu bila dh habis sekolah heaven dopolohpatjam dpn lappy marathon sampai dah kuasai ilmu haha pastu marathon movie then manga

Haritu join twtnaruto then jd curator rasa cam wahhh banyak gila ilmu2 diorang ni

Naruto dah tamat. Sekarang cerita sal anak dia boruto. 9 may ni keluar manga. Tapi dengar cerita naruto mati? Masashi kishimoto dah tak lukis dia bagi org lain lukis. Bukan nak cakap apa la, patut dia pilih org yg lawa lagi lukis. Ni sasuke dah macam vampire tak mandi berbulan rambut kenting namatey weh like seriously?

Asal la topik life aku ni masuk topik naruto ni hm...

Then tgok clannad. Sweet sangat huksssss then boku dake ga inai machi psycho gila namapus then skrg ni tgok apa tajuk tu aku lupa

Aku tengok gak cite melayu. Cite cinta si wedding planner tu, tu pun sbb ada mira filzah weh lawa gila kot pastu nampak macam baik jeeeee hmmm

Dots tak tgok lagi or maybe tk tgok langsung sbb aku macam tak paham bila bukan lee min ho yg berlakon... weh over gila kot aku?

Then, tak lama lagi nk tgok angry bird 3d & civil war kesian aku x dpt tgok lagi

Banyak gila kot rancangan? Lulz. Kita tgok je menjadi ke tak.

Kucing dah ada 6ekor kat rumah. Sekor menumpang makan

3 ekor the threooo
-omĂȘ
-oma
-omo

Sekor
-uteh

Sekor
-ita

Menumpang
-abam

Ucen sentiasa dalam kenangan. Iloveyouuuu. Semoga kita dpt berjumpa di akhirat nanti... Crying

Panas betul cuaca sekarang. Rasa macam nak pindah iceland.

1 comment:

Muhammad Shahril said...

singgah sini kejap ye . jom singgah blog shahril pulak . :)