Ladies Day Out & Happy Women's Day

Assalamualaikum and greetings to all!

Firstly, I wanna say thanks untuk pengvisit pengvisit sebab since yesterday stats blog hits very well. Lagi-lagi tentang entri "Kakashi Unmasked Revealed" Memang aku rasa shinobi out there lewlz nak sangat tahu muka kakashi tu. Thanks again.

So, today my girlfriends and I pergi bermunafik. Filem tu okaylaa bolehlaa. Seram jugak since dia cerita tentang orang kena rasuk and sangat sedih sampai sek sek ni nangis.


Aku, yatt dengan ain jadi pengarah tak berbayar dalam wayang tu sebab kitorang dok syak sabrina ali la, syamsul yusof la, pakwe nabila huda la as dalang kepada histeria tu. Haha. Lastnyaaa, pak osman yang langsung kitorang tak terpikir pun yang bomoh.

So, kita jangan sesekali mintak tolong dengan syaitan. Nanti kena rasuk haaa, Ustaz Adam tak wujud taw.


Munafik maybe 8 out of 10. Sebab pada mulanya bosann....... and part tengah baru ok and part last agak excited. Apapun, filem yang sangat bermanfaat.

Lepastu pergi karok and meybe diorang ada telan pil kuda sebelum masuk sebab semua bagaikan hilang arah tujuan padahal sebelum tu baru tgok munafik. Huhu sedihnya.

6 out of 7. Time ni takde orang dalam toilet. Bagusnya aku nampak tinggi dan agak setara dengan yatt. ((Padahal tinggi kitorang beza 5cm))

Then lepas tu teman Ain pergi cari novel omputih sebab dia nak belajo baca bahasa omputih em kita dok mampu. Baca tak faham sebutir.


Takyah nak try hard sangat baca buku padahal bukan faham apa pun. Aku tertarik dengan buku yang aku pegang tu sebab cover dia sangat lah comellll.

Okay ini sahaja untuk bingkisan memori untuk hari ini.

Selamat Hari Wanita Sedunia kepada wanita wanita di luar sana terutamanya mama, nenek, moyang segala 7 keturunan aku. Korang memang hebat!!!


0 comments: