Blog Under Construction!

Kakashi unmasked revealed! (Manga & Anime)

Image result for kakashi

Bagi pengikut anime naruto, mesti nak sangat tahu muka kakashi-sensei macam mana kan? mesti rasa bapak lahhh curious tentang muka dia ni sampai naruto, sasuke and sakura pun curious nak mampus.

Hatake Kakashi merupakan antara watak yang diminati ramai dalam anime Naruto ni. Dia mempunyai sharingan yang telah diberikan oleh kawan baiknya Uchiha Obito.

Dah berkali kali Team 7 ni cuba cuba nak tengok muka Kakashi-Sensei ni macam mana tapi tak lepas jugak. Haaa, nampak tak betapa istiqamahnya dia tutup muka tu. Ini patut dijadikan insipiration untuk para Niqabis lewlz.

Setahu aku, hanya seorang pekerja perempuan di Ichiraku Ramen yang tahu muka Kakashi ni macam mana dan sebab tu dia minat gila gila gila dekat Kakashi ni. Hensem sangat kot?

Episode 101 dalam Naruto series -- Gotta see! Gotta know! Kakashi-Sensei True Face-- Naruto, Sasuke dan Sakura sangat terbayang bayang macam mana muka Kakashi tu.

Dan ini merupakan bayangan diorang...





Episode ni, bagi sesiapa yang tak tengok lagi, wajib tengok sebab sangatttttt best.

Ada satu episod, saya tak pasti episod ini atau episod lain. Apabila Team 7 bertanya tentang apa disebalik mask Kakashi tu, tahu Kakashi jawab apa?

Disebalik topeng dia, ada lagi satu topeng.

Tapi korang semua, setelah 15 tahun Naruto ditayangkan, Masashi Kishimoto akhirnya telah revealed muka sebenar Kakashi dalam sebuah manga ni pada tahun 2015. Haaa, akhirnya....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Image result for kakashi unmasked

Image result for kakashi unmasked episode
(episode 469)


Ini dia Hatake Kakashi! comel sangat ada taik lalat kat bawah mulut. no wonderlah mulut dia kemain laser masa dia kecik dulu dan Obito jadi mangsa dia. 

that's all! yang ni tak keluar anime lagi. dalam manga je. manga ni pun takde jual dekat Malaysia lagi. Huhu.

Attention!!!
For those yang tercari-cari Manga Naruto, boleh try survey dekat Kinokuya.
For those yang nak tengok anime, boleh tengok di kissanime atau gogoanime

byeee!



No comments: