Blog Under Construction!

Whats in my bag 2k16

Assalamualaikum and greetings to all!

so here we are again! apa lagi nak dibuat coti coti gini selain membazir masa?

report untuk minggu ni adalah... minggu ni sangat membosankan dan menyeksakan sebab tiada phone :( I'm a antisocial victim.

besok pergi Johor ofcourselah rumah sedara then balik Melaka. sangat bosan balik Melaka haha. tapi, dalam masa yang sama jugak sangat best sebab Negeri Melaka banyak tempat best best. :')

berbalik pada tajuk, I take some pictures to decorate my blog since it is so pinky! OMG, so let's get started!


I swear, I'm really addicted in pinky things.
--I'm using Tiamo handbag. I super love this brand sebabnya warna warna dia sangat pastel dan dia amat menambat hatiku. :') 


I'm still wearing pijama at 12:30 p.m. mannn, holiday already begin so wakserong?


first, ofcourselah kena ada purse, even takde duit pun kena ada jugak sbb mana tahu dapat duit? lewlz. baru beli tahun ni, sebab yang dulu punya guna dr form 1 sampai form 5. ko bayangkanlah macam mana hahah. tak berkesempatan nak beli.


a picture of us! wana, wani, syakirah, ayu, sarah, amirul and ashraf. main boast blaster time hujan memang best!


wet tissue. since aku pakai purdah, i really need this untuk kesat kesat mulot lepas makan. kebersihan harus dijaga yeee! plus, they are really cute omo. i got this from Guardian


It is a perfume! sebenarnya, ni vs punya body spray dan dia sangat wanngi emmm. tapi, bottle dia besar gilohhhh so, I bought refill spray bottle at Daiso and bubuh cecair tu dalam bottle ni and senanglah dibawa.


Ma''thurat. perlu juga ye dibawa. jadi, bila ada masa lapang pagi atau petang, kita boleh baca. banyak manfaat mengamalkan ma'thurat ni. ma'thurat ni merupakan doa doa dan ayat ayat sunnah nabi yang disusun oleh Hassan Al Banna. ma'thurat ni dapat time Kem Pemantapan Bahasa Arab 2012 ((bukan aku ingat ok, dia ada tulis kat dalam tu)) iolss kenal ma'thurat ni waktu form 2 la. jahilnya huhuk.


spek hitam. beli dekat pasar batu feringhi je sebab kemaruk sangat nak pakai hahah. 15 ya


untuk kaum wanita, cermin adalah amat penting ok! aku rasa macam keliling perlu ada cermin. adakah self confidence aku kurang? huhuhu. dan aku pernah terfikir kalau singgah masjid atau surau yang takde cermin, then kita pulak tak bawak cermin, aku rasa macam adakah diorang nak menguji keyakinan diri seseorang? --sebabnya kita perlu lilit tudung tanpa tengok apa apa dan bayangkan je tudung tu terletak elok then kita cantik. then ternyata, canntik rupanya. plis.


panadol and menstrual pills. panadol tu wajib ada sebab mana tau tiba tiba sakit kepala tengah shopping, please??? and menstrual pills tu tak makan pun. beli untuk spm haritu je then yang berlobang tu sbb dah masuk dalam perut orang lain. since cakap pasal spm, dalam case aku untuk bawak masuk dewan, penuh dengan ubat-ubatan, minyak cap kapak, toncang untuk bau kalau pening, selsema and so on sebab minggu first iolss demam :'( dan mereka pun berjumpa dengan aku untuk mengambil ubat bukan cikgu.


waterproof mascara and eyeliner. I don't like bare face.--

okay so, that's all! suka gambar2 ni sebab macam comel sangat huhu so sebab tu post then ayat ayat mengarut sikit and yaaa berjaya membuang masa!!! it's already 2:53 p.m and i've done oyeah. btw heyyyyy, less than month result nak keluar okayyyy!!! so, mari jadi hamba exam. ---bertaubatlah, mari jadi hamba Allah.

say hi to penghuni baru kitty si kepala besar! firstly sorry sebab campak ko ke bawah sokmo time nak tidur sebab kepala ko besar gila nak mampos ok! tapi, tetapi ko tetap comel sbb tu aku ambik ko jadi anak angkat.

okbye!

No comments: