Clasmatezzz 1M2S04

Assalamualaikum & greetings to all!

It has been 3 weeks & bonding antara classmates pun dah cam kuat laaa gitthew.

Ni time iftar perdana & kitorang decide nak iftar sesama for the first time since syahmi & pqa nak g tukar aliran next week so yaa.

Kitorang solat maghrib dulu b4 berbuka so banyaklah masa boleh spend dengan diorang ni huhu.



& the next day diorang nak ambik gambar formal pulak lepas kelas fizik sooo ya



Girls from left:
Lily, syahirah, shamin, taylor swift, dayah, zakiah, niki, azila, sarah, misyu, dibah, pqa, fatin, husnina.

Boys from left:
Fierydaust, najmi, amir songkok, amir hafiz, naqib, syah, syah prez plus aniq dah balik

Ok thats all about my classmatezzz. May success with all of us insha Allah :)

Matrik #kmph

Assalamualaikum and greetings to all!

It has been two weeks here. Alhamdulillah, takde apa apa lagi masalah jiwa ke apa ke hihu.


Ni hari pendaftaran 5/6 culture shock jugak dapat bilik 1 Mesia but I'm okay sebab diorang pun okay Alhamdulillah.

Then, kebesokan harinya start 1 Ramadhan so yaaa welcome bulan keberkatan!



Ni suasana berbuka waktu minggu orientasi di kmph. Sebabnya first, cafe dah penuh then kitorang kena solat maghrib dulu before memenuhkan perut.

Aku dapat modul 2 kat sini which is Sains Fizikal takde bio & decide taknak tukar since I'm so bad at biology. Haha tak tau laa tapi yelah taknak membebankan diri sendiri hihu.

Soooo apa lagi nak cerita?

Em, sini okaylaa alhamdulillah everything okay.

&&&&& yaa pls doakan aku dapat laksanakan amanah dari mama abah & tanggungjawab as ajk surau and ahli J. Insha Allah.

Spek baru sebab power dah naik & still tak reti pakai spek bingkai tebal tu soo here it is.... spek budak skema plus bajet bijak.

Okkkk bye!

Pindah

Suaidah (tudung biru) pindah Unisza diploma kesusasteraan bahasa arab. Tapi, aku dengan yatt selok duduk depan sekali.


Jaga diri suai :)

Birthday shout out!

Hi Liah,

Saya ingat nak update guna laptop tapi tetiba laptop tu cam problem sikit... weh, saya buat post ni dulu lepastu nanti before saya masuk matrik awak baca balik okkkkk sebab time tu baru boleh masuk gambar hahaha!

So, sekarang ni pukul 3 pagi. Sorry gais, bukan bangun qiamulail cuma takleh tido haha. Pastu biasalah malam malam cemni baru otak menggelegak huhu.

Sorry lambat update, kesibukan yang melampai harini. Saya bangun pukul 11 then ayah saya suruh tanda paper sains lagi satu kelas sampai zuhur then g maybank sebab saya lupa username saya hahahah! Then petang tu tido then kena paksa bangun then sedara datang (tapi saya tak layan pun) saya sibuk cari tudung crepe putih.
Saya rasa sepanjang cuti ni, harini paling banyak benda saya buat hahaha.
Ok dah habis habis.

1
2
3
Happy birthday Aliahhh!!!! Sorry la tak nyanyi lagu pibeday sebab kalau nyanyi lagu pibeday pun hancusssss :')

Dah 18 dah sahabat aku sorang ni. Cuma tak besar besar. Aku yang tak sampai 18 ni pun dah besar lain macam huhuhuhu.

Firstly, terima kasih sebab jadi sahabat saya yang sangat sangatttttttt baikkkkkkk.

Jap jap nak ingat semua jap mana tau nanti tiba tiba terhentak dinding lupa ingatan so nak tulis kat sini hahah

First kita kenal sebab kita masuk 3 IK ennnnn pastu Pqah cakap awk masuk kelas tu so ya laaa saya duduk la dengan awak. Saya mula boleh bercakap dgn awk sebab awk sokmo lepak kat surau dgn Pqah.

Haa aku teringat sesuatu cam bangang gila, pergi kelas 2 IM pastu ketuk pastu cakap nak jumpa Pqah sebab dia suruh then awk pun suruh. Bongok gila kot perangai.

Hmmm apa eh yang saya ingat... pergi klinik dengan Ulser hahahahahah! Sory bukan nak mengingatkan cuma saya teringat weh apa kabar agaknya dia sekarang dengan kacip dia tu hahah

Pastu time awak pengsan sebab cicak tu, puas saya dgn yati tenangkan awok sekali pengsan em berat jugakla nak angkat em.

Request tu paling yang aku nak lupa. Ok dah full stop. Hahahahah! Bodolaaa

Pernah sekali tu awk merajuk dgn kitorang sebab kitorang tak ajak awok pakai baju koko hahah. Last minute dgn pkah la sorrryyyyy hahah.

Entahlah banyak sangat benda ingat sampai tak teringatttt hahaha eh tak lah gurau je saya ingat cuma tak ingat sangat

Even sekejap je saya kat ihsan, kira setahun je saya sempat rapat dengan awk time form 3 tapi rasa cam bertahun2 sebab banyak benda gilaaa buat kot. Rindunyaaaaaazzz zaman tu hahah

Thanks for all those memories, hargai sangat sangat :'))))))

Thanks atas segala nasihat & sebab dengar cerita but mostly baca (ws) macam macam apa sy cerita hahah

Like seriously, time saya kat Ahmad tu rindu gila namatey dengan awk ( & mereka yg baca ni lek aa bday ko nanti aku buat) tapi mesti korang akan cakap dahtu apasal pindah yadaa yadaa.... haha

K liah, ni masuk perenggan harapan pulak k.

I pray to Allah, may He will show you the best path, shower you with his blessings & rahmah wal maghfirah.

If you have any problems, just tell me. No worries, when we share our problems with others, it won't shows that we are weak instead it shows that we are appreciate people around us.

There are lots of people got your back & will support you when you ever feel like breaking down, useless or what so ever. Those feelings are commonly happen inside our hearts. However, we must keep strong & never look back because that's our ninja way!!! Haha!
Kkkk

May you reach your destiny, get what you want, shopping without looking price tag, never get worried about your money, be the best Muslimah, the most annoying friend, the most solehah wife, the most emotional mother & may all your dreams (yang belambak tu) come true.

Ameeennnn.

Before Naruto's mother died, she told Naruto this..

“Naruto..
Don’t be picky.. Eat lots and grow strong..
Make sure that you bathe every day and stay warm.. 
Also.. Don’t stay up late.. You need lots of sleep..
And make friends.. You don’t need a lot of friends..
Just a few.. Ones you can really, really trust..

I wasn’t very good at it, but keep up with your studies and practice your ninjutsu hard.. 
Remember that everyone has strengths and weaknesses..
So don’t get too depressed if you can’t do something well..
Respect your teachers and upperclassmen at the Academy..
Oh, and this is important.. It’s about the Three Prohibitions for a shinobi..
Be extra careful about lending and borrowing money..
Put your mission wages into your savings account..
No alcohol until you’re twenty.. Too much can ruin your health, so drink in moderation..
Another Prohibition is women.. 
I’m a woman, so I don’t know too much about this but..
All you need to remember is that this world is made up of men and women.. 
So it’s only natural to take an interest in girls.. 
But just don’t get hooked on bad women.. Find someone just like me.. 
Speaking of the Three Prohibitions, be wary of Jiraiya Sensei, you know..
Naruto, from now on, you’re going to face lots of pain and hardship..
Be true to yourself.. Have a dream and have the confidence to make that dream come true.. 
There’s so much.. Oh, so much more that I want to pass on to you.. I wish I could stay with you longer..
I love you”
—    Kushina Uzumaki 

If my mom said these beautiful words to me,

I will tell her that I already found a person that I can put my trust on, the one that I dedicated this post, may peace always be with you :)

Lavhyouuu si tangan terketar ketar aka parkinson.

Quote

Assalamualaikum and greetings to all

Countdown result upu dup dap

May I redha dapat ke tak :(

Lately I've been thinking that, we should stop saying this,

"Kalau ada rezki, adalah."
Or
"Kalau ada jodoh, adalah."

Instead, replace those words with

"Aku kena ada rezki, I will make it happen!"

For my beloved one,

If you want that dream to be come true, go & chase it. Work harder so it will happen.

Make it happen.

Don't even care what others might think & say about you. They do not know how our future would be like. So, just go on & never look back.

There are many people who always support you from left to the right, from bottom to the top. So, no worries.

Prove them that you are totally right with you choice & they are totally wrong with their close-minded. (Maybe there will be some people who will disagree with your choice. I bet so.)

I already gave you this inspiration word, but I like to say it again,

"If you believe in your dreams,
I will prove to you,
That you can achieve them just by working hard."
-ROCK LEE

I will never go back on my words because that is my ninja way! -Naruto

Such a popular quote in Naruto & for me it is so inspired me.

One day, if you feel down or give up,
Know this,
I will always believe in you & know that Allah with you. With us.

Goodluck and may you reach your destiny.
Loveyou,
Sincerely me.

Bebalan

Assalamualaikum and greetings!

........tak dapat ipg......sedih jugaklaaa......
Mungkin title Ustazah tak sesuai untuk aku. Adakah aku x layak untuk mewarisi kerja mak ayah aku....Crying back the door huks.

Decide masuk matrik. Setahun je pun. Pastu kuantan so senang dkt dgn rumah boleh balik tiap minggu jumpa anak2 mummy muahaha. But kena perform baik utk matrik but sorry kepada yg expect aku nak ambil doktor2, sorry aku takkan ambik benda yang menyeksakan jiwa raga otak tu huhu. *even matrik tu sains...

Sebab upu yg aku mintak tu jauh2 kot pastu tak minat sangat belajar agama muahaha kalau tak aku sambung je sma dulu sampai stam mesir nuh nuh. Pilih kos tu sbb sesuai dgn result yang pfffttt....

But, apa pun la, actually I don't even care what am I going to be or where am I going to or whatever la

Saje cerita sbb takde pape nak cerita tp nak cerita gak

---

Ada ke patut diorang suggest aku ambik kaunseling... kalau aku jd kaunselor nanti aku tak tau student ke aku yang lebih banyak masalah dud you're so wrong pls la Takde masa aku utk fikir masalah org lain huahua

Pastu stalk fb sendiri ritu weh cam banyak gila doh gambar naruto bila fikir balik bakpe aku tak move on eh dah bertahun lamanya. Aku buat fb tu dalam darjah 4 ke 5 ((masa tu kena tipu tarikh lahir sbb x cukup umur)) then dp yg first gambar naruto muahah I found out that I'm so funny lmao wah hambarnya hidup. Cakap pun dgn blog je

Pastu niat sebenar aku nak berblog ni dulu adalah utk jadi blogger naruto yg pertama di malaysia la ha gitu tinggi gila cita2 aku. Aku belajar blog ni dgn kakak aku. Pastu, aku edit blog aku tu warna oren padahal warna tu plg aku benci tp sbb naruto aku rasa lawa. Then, aku beli kreko naruto banyak2 dulu. Kreko ke nama dia bahan je la. Pastu gigih doh aku salin petikan2 naruto masuk ke blog aku. Yg aku ingat, aku sempat buat 2 ke 3 post pastu aku give up muahaha. Aku tulis pasal uchiha clan time tu tak silap.

Ni blog dulu. Masih wujud k cuma private. Aku buat entri ni jun 2010. Time tu org lain selok upsr aku still lagi lagha macam spm gak la


Masuk alam menengah aku tak tunjuk sangatla sebab kalau tunjuk pun... bagi diorang tak interesting pun hukhuk. Kalau aku cerita kat diorang cam cakap ayam & itik. Jutsu pun diorang tak tau apa benda tu benda lain apatah lagi edo tensei chibaku tensei... harem no jutsu pun diorang tak tau huks plus member yg minat pun tak jumpa. Pastu kat ihsan, weh selamat gila do jumpa member yg tgok anime, Faiqah. Pastu cite sal death note, fairytail yada yada

Pastu bila dh habis sekolah heaven dopolohpatjam dpn lappy marathon sampai dah kuasai ilmu haha pastu marathon movie then manga

Haritu join twtnaruto then jd curator rasa cam wahhh banyak gila ilmu2 diorang ni

Naruto dah tamat. Sekarang cerita sal anak dia boruto. 9 may ni keluar manga. Tapi dengar cerita naruto mati? Masashi kishimoto dah tak lukis dia bagi org lain lukis. Bukan nak cakap apa la, patut dia pilih org yg lawa lagi lukis. Ni sasuke dah macam vampire tak mandi berbulan rambut kenting namatey weh like seriously?

Asal la topik life aku ni masuk topik naruto ni hm...

Then tgok clannad. Sweet sangat huksssss then boku dake ga inai machi psycho gila namapus then skrg ni tgok apa tajuk tu aku lupa

Aku tengok gak cite melayu. Cite cinta si wedding planner tu, tu pun sbb ada mira filzah weh lawa gila kot pastu nampak macam baik jeeeee hmmm

Dots tak tgok lagi or maybe tk tgok langsung sbb aku macam tak paham bila bukan lee min ho yg berlakon... weh over gila kot aku?

Then, tak lama lagi nk tgok angry bird 3d & civil war kesian aku x dpt tgok lagi

Banyak gila kot rancangan? Lulz. Kita tgok je menjadi ke tak.

Kucing dah ada 6ekor kat rumah. Sekor menumpang makan

3 ekor the threooo
-omĂȘ
-oma
-omo

Sekor
-uteh

Sekor
-ita

Menumpang
-abam

Ucen sentiasa dalam kenangan. Iloveyouuuu. Semoga kita dpt berjumpa di akhirat nanti... Crying

Panas betul cuaca sekarang. Rasa macam nak pindah iceland.

Untuk...

muslimah menyendiri
UNTUKMU yang merasa bingung. Untukmu yang merasa bahwa lingkunganmu tak sesuai dengan apa yang hatimu bilang. Untukmu merasa ingin bersama mereka yang lebih dekat dengan Tuhannya. Untukmu yang merasa ingin mulai memperbaiki diri, karena menyadari bahwa hidup ini tidak hakiki.
Percayalah, ketika engkau penuh merasa. Sesungguhnya Allah sedang mengambil hatimu. Allah sedang menarikmu ke arah-Nya. Itu artinya Allah rindu padamu. Allah ingin engkau segera memutar haluan, menuju ke arah-Nya. Allah rindu dengan segala rintihanmu di sepertiga malam. Sungguh Allah merindumu…
Lalu apa yang harus dilakukan? Berpindahlah. Berpindahlah pada lingkungan yang membuat hatimu nyaman terhadapnya. Berpindahlah pada teman yang akan membuatmu lebih dekat dengan Tuhanmu. Berpindahlah pada sesuatu yang akan mendekatkanmu denga Allah. Berpindahlah kepada apapun yang bisa membuatmu lebih mencintai-Nya.
Lalu bagaimana jika mereka tak suka dengan perpindahanmu? Maka bersabarlah. Tetaplah berpindah. Mereka hanya akan membicarakanmu sehari dua hari. Lantas setelah itu mereka akan merasa pun terdiam. Maka biarkanlah mereka. Fokuslah dengan apa yang akan kauperbaiki. Hidup ini terlalu singkat. Maka apa yang kita tunggu untuk berubah?
Mungkinkah sesudah mati kita lantas mau berubah? Tak ada waktu terbaik selain hari ini, kawan. Jika kauputuskan engkau akan berubah esok hari, maka masih bisakah kau berjanji padaku bahwa 20 menit sesudah ini kau masih ada di dunia ini? Hidup ini terlalu singkat. Terlalu banyak waktu yang terbuang jika kita mempedulikan cacian dari orang lain. Jadikanlah itu suplemen agar kita mampu berubah menjadi lebih baik. []

Wordless

Assalamualaikum and greetings to all

Upcoming post hihu

Burning vanilla candle.


So many books in our room but we rarely read them.

Baca komik komik jepun je yang bawah tu.

Kelopak bunga frame pusing pusing keluar lagu dah gugur satu.

Goodnightzzz.

OST Naruto | Naruto Shippuden



OST NARUTO

OPENING :

  • Opening #1 Hound Dog - Rocks
  • Opening #2 ASIAN KUNG-FU GENERATION - Haruka Kanata
  • Opening #3 Little By Little - Kanashimi wo Yasashisa ni
  • Opening #4 FLOW - GO!!!
  • Opening #5 Sambomaster - Seishun Kyousoukyoku
  • Opening #6 STANCE PUNKS - No Boy No Cry
  • Opening #7 Snowkel - Namikaze Satellite
  • Opening #8 FLOW - Re:member
  • Opening #9 Hearts Grow - Yura Yura

ENDING :

  • Ending #1 Akeboshi - Wind
  • Ending #2 Rythem - Harmonia
  • Ending #3 Orange Range - Viva Rock
  • Ending #4 Raiko - Alive
  • Ending #5 Mass Missile - Ima Made Nando mo
  • Ending #6 TiA - Ryuusei
  • Ending #7 Captain Straydum - Mountain A Go Go Two
  • Ending #8 GAGAGA SP - Hajimete Kimi to Shabetta
  • Ending #9 No Regret Life - Nakushita Kotoba
  • Ending #10 Analog Fish - Speed
  • Ending #11 Amadori - Soba ni Iru Kara
  • Ending #12 Chaba - Parade 
  • Ending #13 Akeboshi - Yellow Moon
  • Ending #14 Ore Ska Band - Pinocchio
  • Ending #15 Sabotan - Scenario

OST NARUTO SHIPPUDEN

OPENING :
  • Opening #1 Nobodyknows+ - Hero's Come Back!!!
  • Opening #2 Long Short Party - Distance
  • Opening #3 Ikimono Gakari - Blue Bird
  • Opening #4 Inoue Joe - Closer
  • Opening #5 Ikimono Gakari - Hotaru no Hikari
  • Opening #6 FLOW - Sign
  • Opening #7 Motohiro Hata - Toumei Datta Sekai
  • Opening #8 NICO Touches the Walls - Diver
  • Opening #9 7!! - Lovers
  • Opening #10 Tacica - New Song
  • Opening #11 The Cro-Magnons - Totsugeki Rock 
  • Opening #12 Daisuke - Moshimo 
  • Opening #13 NICO Touches the Walls - Niwaka Ame ni mo Makezu
  • Opening #14 Nogizaka46 - Tsuki no Ookisa

    ENDING :

    • Ending #1 HOME MADE KAZOKU - Shooting Star
    • Ending #2 Aluto - Michi To You All
    • Ending #3 Little By Little - Kimi Monogatari
    • Ending #4 Matchy With Question - Mezamero! Yasei
    • Ending #5 Surface - Sunao na Niji
    • Ending #6 NICO Touches TheWalls - Broken Youth
    • Ending #7 Halcali - Long Kiss Good bye
    • Ending #8 Dev Parade - Bacchikoi!!!
    • Ending #9 Super Beaver - Shinkokyuu
    • Ending #10 SEAMO - My Answer
    • Ending #11 Kishidan - Omae Dattanda
    • Ending #12 AZU - For You
    • Ending #13 Ore Ska Band - Jitensha
    • Ending #14 Supercell - Utakata Hanabi
    • Ending #15 Domino - U Can Do It!
    • Ending #16 Aqua Timez - Mayonaka no Orchestra
    • Ending #17 HOME MADE KAZOKU - FREEDOM
    • Ending #18 OKAMOTO's - Yokubou o Sakebe !!!
    • Ending #19 TOTALFAT - Place to Try
    • Ending #20 Hemenway - By My Side
    • Ending #21 UNLIMITS - CASCADE
    • Ending #22 Aisha feat. Chenon - Kono Koe Karashite
    • Ending #23 MUCC - MOTHER
    • Ending #24 7!! - Sayonara Memory 
    • Ending #25 DISH - I Can Hear 
    • Ending #26 Rake - Yume wo Daite ~Hajimari no Kurisuroudo  
    • Ending #27 Akihisa Kondou - Black Night Town

    (OST NARUTO THE MOVIE)

    • Ending The Movie #1 (Ninja Clash in the Land of Snow) Yuki - Home Sweet Home
    • Ending The Movie #2 (Legend of the Stone of Gelel) TUBE - Ding! Dong! Dang!
    • Ending The Movie #3 (Guardians of the Crescent Moon Kingdom) MARIA - Tsubomi

    (OST NARUTO SHIPPUDEN THE MOVIE)

    • Ending The Movie #1(Clash of Ninja Revolution 3) DJ Ozma - Lie-Lie-Lie
    • Ending The Movie #2 (Bonds) HOME MADE KAZOKU - No Rain No Rainbow
    • Ending The Movie #3 (Inheritors of The Will of Fire) PUFFY - Dareka Ga
    • Ending The Movie #4 (The Lost Tower) Kana Nishino - If
    • Ending The Movie #5 (Blood Prison) Yusuke - Otakebi
    • Ending The Movie #6 (Road to Ninja) ASIAN KUNG-FUGENERATION - Sore Dewa, Mata Ashita
    • Ending The Movie #7 (The Last) Sukima Switch - Hoshi no Utsuwa (Star Vessel)
    • Ending The Movie #8 (Boruto) Kana Boon- Diver

    Fanmade ni sangat sangat amazing and impressive and highly suggested to all of you!



    This entry was posted in

    Ladies Day Out & Happy Women's Day

    Assalamualaikum and greetings to all!

    Firstly, I wanna say thanks untuk pengvisit pengvisit sebab since yesterday stats blog hits very well. Lagi-lagi tentang entri "Kakashi Unmasked Revealed" Memang aku rasa shinobi out there lewlz nak sangat tahu muka kakashi tu. Thanks again.

    So, today my girlfriends and I pergi bermunafik. Filem tu okaylaa bolehlaa. Seram jugak since dia cerita tentang orang kena rasuk and sangat sedih sampai sek sek ni nangis.


    Aku, yatt dengan ain jadi pengarah tak berbayar dalam wayang tu sebab kitorang dok syak sabrina ali la, syamsul yusof la, pakwe nabila huda la as dalang kepada histeria tu. Haha. Lastnyaaa, pak osman yang langsung kitorang tak terpikir pun yang bomoh.

    So, kita jangan sesekali mintak tolong dengan syaitan. Nanti kena rasuk haaa, Ustaz Adam tak wujud taw.


    Munafik maybe 8 out of 10. Sebab pada mulanya bosann....... and part tengah baru ok and part last agak excited. Apapun, filem yang sangat bermanfaat.

    Lepastu pergi karok and meybe diorang ada telan pil kuda sebelum masuk sebab semua bagaikan hilang arah tujuan padahal sebelum tu baru tgok munafik. Huhu sedihnya.

    6 out of 7. Time ni takde orang dalam toilet. Bagusnya aku nampak tinggi dan agak setara dengan yatt. ((Padahal tinggi kitorang beza 5cm))

    Then lepas tu teman Ain pergi cari novel omputih sebab dia nak belajo baca bahasa omputih em kita dok mampu. Baca tak faham sebutir.


    Takyah nak try hard sangat baca buku padahal bukan faham apa pun. Aku tertarik dengan buku yang aku pegang tu sebab cover dia sangat lah comellll.

    Okay ini sahaja untuk bingkisan memori untuk hari ini.

    Selamat Hari Wanita Sedunia kepada wanita wanita di luar sana terutamanya mama, nenek, moyang segala 7 keturunan aku. Korang memang hebat!!!


    Kakashi unmasked revealed! (Manga & Anime)

    Image result for kakashi

    Bagi pengikut anime naruto, mesti nak sangat tahu muka kakashi-sensei macam mana kan? mesti rasa bapak lahhh curious tentang muka dia ni sampai naruto, sasuke and sakura pun curious nak mampus.

    Hatake Kakashi merupakan antara watak yang diminati ramai dalam anime Naruto ni. Dia mempunyai sharingan yang telah diberikan oleh kawan baiknya Uchiha Obito.

    Dah berkali kali Team 7 ni cuba cuba nak tengok muka Kakashi-Sensei ni macam mana tapi tak lepas jugak. Haaa, nampak tak betapa istiqamahnya dia tutup muka tu. Ini patut dijadikan insipiration untuk para Niqabis lewlz.

    Setahu aku, hanya seorang pekerja perempuan di Ichiraku Ramen yang tahu muka Kakashi ni macam mana dan sebab tu dia minat gila gila gila dekat Kakashi ni. Hensem sangat kot?

    Episode 101 dalam Naruto series -- Gotta see! Gotta know! Kakashi-Sensei True Face-- Naruto, Sasuke dan Sakura sangat terbayang bayang macam mana muka Kakashi tu.

    Dan ini merupakan bayangan diorang...





    Episode ni, bagi sesiapa yang tak tengok lagi, wajib tengok sebab sangatttttt best.

    Ada satu episod, saya tak pasti episod ini atau episod lain. Apabila Team 7 bertanya tentang apa disebalik mask Kakashi tu, tahu Kakashi jawab apa?

    Disebalik topeng dia, ada lagi satu topeng.

    Tapi korang semua, setelah 15 tahun Naruto ditayangkan, Masashi Kishimoto akhirnya telah revealed muka sebenar Kakashi dalam sebuah manga ni pada tahun 2015. Haaa, akhirnya....

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Image result for kakashi unmasked

    Image result for kakashi unmasked episode
    (episode 469)


    Ini dia Hatake Kakashi! comel sangat ada taik lalat kat bawah mulut. no wonderlah mulut dia kemain laser masa dia kecik dulu dan Obito jadi mangsa dia. 

    that's all! yang ni tak keluar anime lagi. dalam manga je. manga ni pun takde jual dekat Malaysia lagi. Huhu.

    Attention!!!
    For those yang tercari-cari Manga Naruto, boleh try survey dekat Kinokuya.
    For those yang nak tengok anime, boleh tengok di kissanime atau gogoanime

    byeee!



    This entry was posted in