Thanks 2015

Assalamualaikum and greetings to all!

so, ni just satu rumusan untuk 2015. nak update semua gambar bagai memang aku rasa memerlukan masa yang agak banyak sebab idea bukan datang mencurah curah macam hujan semalam memang tak reti nak berenti langsung. rasa cam nak memanjakan diri atas katil je.

post ni mungkin panjang mungkin tidak. sebab nak tb satu persatu big event katanyaa. huhu.

1. last sekolah

tahun 2015 adalah tahun spm. yaa sijil pelajaran malaysia. so, of course, first nak masuk tahun 2015 tu rasa debar sangat yang teramat. dan juga merangkap tahun last bersekolah. rasa sedih tu ada sebab nak kena tinggal kawan kawan. sebab tinggal kelas. sebab dah tak serabut dengan pengawas ha ha. tahun 2015 ni memang tahu yang struggle. tahun yang kelas bapak banyak. tahun yang kena banyak ketabahan kecekalan semuanyala. sebab spm. ye sebab spm. sebelum paper bio tu, aku rasa amat fed up pastu perasaan tak menentu sebab penat exam kot? straight subjects killer tu memang hanya Allah yang tahu perasaan cemna. menangis meraung semua ada.

bila nak dekat spm tu, rasa masih bodoh sebab banyak gila tak tahu. banyak sangat sangat dan rasa tak bersedia untuk jawab. memang kekuatan untuk mengharungi semua tu ya Allah.


harini hari last spm. so, decide ambik gambar ramai ramai. bust sedihnya suaidah tak dapat join sebab cikgu ibrisham dah ketor kepala nak kelik kelate.

like always la budak laki memang kaum tersisih.


short describe untuk farabi.

wana- paling kuat bn pastu paling flawless pls tk pernah jumpa jerawat pun kat muka dia then dia ni awek qu puteh lewlz.

wani- adik wana paling kuat menjerit dalam kelas and dia ni sangat comel kot?? sebab semua kata dia macam teddy bear hahah

yatt- paling garang paling kerut paling bising dalam kelas dan kalau dalam kelas tu tengah senyap tiba tiba memang dengar suara dia sorang je yg kecoh

waji- paling ayu memang gadis melayu terakhir aaaaa memang gila namatey keayuan dia ni weh aku takleh

ain- paling kuat membebel memang tak tahan telinga dengar bebelan dia paling kalut paling serabut paling kusut pastu jalan cam palesit memang dia bapak kejar masa weh

min- tulisan yang paling buruk dan dia sorang je boleh baca pastu tak pernah ada buku untuk setiap subjek sebab semua subjek ko campur dalam buku merah ko tu ((padahal kita sama then bila cikgu mintak kita hantar yang paling cikai hahaha)) tapi dia ni memang otak bijak gila weh

balqis- paling serious dan bila ko menyanyi then orang akan pelik pastu ko jawab "ko ingat aku mengaji 24 jam ke kat rumah" pastu paling bijak addmath sbb sekali pandang soalan terus boleh jawab ugh kerai

afaf- bijak semula jadi sbb dlm kelas tk pernah bagi perhatian sbb ada je mainan dia bawak dr rumah pastu sgt relax sbb sokmo dtg lambat naik moto pastu buat tak de pape tp bijak dia takleh ah semua subjek sains agama bahasa semua dia bahan

bella - paling selamba paling hindustan paling baik gilaaaaaaa sangat baikkk

sarah- dia ni kalau cakap bi, korea, jepun melayu apatah lagi berhabuk wehh sedap namatey dia punya suara kalau berdebat semua pls kenapa tere sangat ni?

suaidah- paling warak paling alim tak pernah merungut tapi sokmo merungut pasal najib hahah pastu kalau dia cakap tu macam berpidato huhuh

idlan- paling garang mata tak boleh blah pastu aku tak suka ckp dengan ko sbb ko garang

arif- yaa tak baik tak apa sebab dia melawan senyap senyap

aidil- paling cover dan sokmo langgar pintu sebab sokmo cover then paling kusut

pls rasa nak nangis tahu tak ingat semua ni? hahahah.

Embedded image permalink

pls idlan stop puji aku ahhaha aku tak buat comel pun memang aku dah comel terima fact tu pls

2. trip teganu

actually dah dua kali ke teganu. first untuk farabi f4 and f5. second, sebab kena pergi seminar alquran yang aku tak faham habuk tu hahah,

 muka baru bangun tidur. mata takleh bukak luas lagi.






3. huhuh

thanks sebab datang sekolah bagi beg penang, jam, and mee goreng bersama ayam yang keras hahahah. hargai ye hargai ni. pastu tisu love love time form 2 dulu sangat legend taw. pastu rasa bangang sebab sorry budak kelas memang macam tu bagai monyet dapat bunga terkinja kinja tengok termasuk budak laki. sorry for them. 

nak bagitau yang zip beg penang dh rosak sbb selalu guna g kelas. pls byk tau pahala dpt ahhaha.

pastu thanks sbb datang time raya first even awkward gila ahah. 
My love gave this 💕

4. tauliah abangah

abangah dah bebas dr palapes yeayyyyy so no more rambut botak no more hitam. sungguh benci abangah rambut botak hahah

Tahniah abangah atas pentauliahan Leftenan Muda
#Berkhidmatuntuknegara (at Universiti Putra Malaysia)

5. kakak convo

tahniah kakak sebab rasa proud gila bila kakak terpilih untuk habiskan study tahun ni. nak belajar dental tu memang separuh mati dan sangat takde life sebab selalu kena marah dgn doktor and so on. tahniah and infinity tahniahhh!








yang lain tu serious dah tak ingat hahah.

harapan untuk tahun hadapan semestinya buat semua harapan untuk tahun ni dan lebih baik dari tu. then, tahu depan dh masuk alam U. huhuhu dh besar rasanya.

then, terima kasih untuk semua yang hadir dalam hidup ni sama ada untuk suka atau untuk benci. anda semua membawa pelbagai warna dalam hidup saya. tiba saya hahah. terima kasih untuk semuanya. thanks 2015 sebab banyak ajar tentang macam macam contohnya liars and dirty dirty kids in the world lewlz.


byeeeeee.
This entry was posted in

0 comments: