Blog Under Construction!

#ASA '98 : Roommate

Assalamualaikum and greetings to all!

This is second post as an ASA'98!!! ((ASA stands for Ahmadian School Alumni)) tapi aku rasa aku triple school alumni. nanti aku fikir balik pasal benda tu huhu. 

so, this year, 2015 I was staying in asrama for one year and it such an incredible and unforgettable moment with my amazing roommates! They were nice, sportive and annoying all the times which is setiap malam tu ada je benda diorang nak memikir. sorry for them. 

nama bilik aku wardah and it so berpuaka. sebab biasanya budak budak yang ditempatkan di bilik wardah ni adalah budak budak yang kena cop dengan muka warden. so, macam mana aku dengan min terjebak ke bilik ni padahal kitorang adalah budak yang paling suci dan sangat innocent hahah. since both of us budak baru then our classmates adalah exco ((I hate exco all the times. how can they lived dan cari kesalahan students lain? i still cant get into it.)) so, kitorang ditempatkan di tempat tu. even bilik tu tingkat atas dan paling hujung, selama aku duduk asrama ni aku tak pernah rasa ringan sedikit sebab makanan sedap hahahah. and for the first time, aku ubah expectation aku dekat makcik makcik dewan makan. they all nice, neat and fyi, our dewan makan is a role model to other schools. so thats why laa dewan makan kitorang was alhamdulillah.

lepas min keluar asrama sebab result dia merosot, aku the only one dak sains agama dalam bilik tu. yang lain semua sains sukan. disebabkan classmates aku exco, so diorang tak berbaik sangatlah dengan dak dak sains sukan ni sebab sek sek ni suka buat masalah. tapi, I don't even care. sebab personally aku pun tak suka exco bagai tapi member...

so, that day was annual dinner. annual dinner asrama kitorang tak grand mana. dak aspura sangat sampah. sampah asrama. 




kitorang berposing dalam bilik utiliti. apak panasnyaa. basah ketiak masing masing ugh. kak farah was so nice. dia katil sebelah dengan aku. dia sangat baik, sangat caring, sangat kakak, sangat everythingggg.


semua kitorang ada 12 termasuk min. which is 6 form 5, 5 form 6 and 1 form 4. kitorang upper form duduk di blok baru, so thats why kitorang tak rapat dengan budak lower form. #assobiyah


enil, ili, lisa and anis!!

my annoying partner!! ily!! aku akan kacau dia otp dengan foster sampai dia rasa aku annoying dan dia akan kacau aku di mana mana sampai aku rasa dia bapak annoying. she so amoiiii.

sayang semua *love banyak banyak* lepas ni dah tak jumpaa. 


min ho oppaaa. sexy sangat ni kenapaaa. 
bangang rasanya panggil oppa.
#pelukataspentas
#tibatibarasanakpergikorea
#kerjaoranggajirumahleeminhopunakusanggup
#sertamertaretimasak

No comments: