#ASA '98 : Graduation Day!

Assalamualaikum and greetings to all!

So, on 30th October 2015, we Ahmadian 98 officially graduated!!! yeayyy! I'm so happy because I hate school especially this this school. i try to appreciate those moments i had with them. haha. nice try dude.

so, kitorang disusun mengikut nombor dalam form ikut result trial. aku nombor 4, ziq from sains sukan nombor 5, and ain, my classmate nombor 6. so, here we are


yang belakang tu menyelit. abaikan. then, as always, barisan depan ni takde budak laki sebab pupus kot?


with ily! time ni beratur before masuk dewan so haruslah selfie dengan yiliiii.


from left, arif, yatt, ain, wana, balqis, idlan, waji, min, suaidah, me, afaf, aidil
balqis dapat tokoh pelajar dengan idlan. tokoh sangat kur ko lan. more like tokong adalah


dah dapat dah sijil. nak tahu cerita menyayat tersiat hati? kucing aku muntah atas file ni masa dia demam. kucing durhakaaaa.


takdelah tersemadi sangat dalam jiwa bila dah semadi dekat blog huhu.
tak rindu pun ok.

 min ho oppaaaa. kencanaaa???
takyah nak try hard sangat buat comel. oppa memang dah comel omomomo.
#prayforme
#kepangkaljalan
#koreasesat
#kafir

0 comments: