raya sebulan kan

assalamualaikum and greetings to all!


sebab macam cantik je sebab tu post
korang nak tahu tak yang spm tu tinggal lagi 86 hari??
tapi calon spm macam aku ni masih lagi melagha seperti sempat lagi mengupdate blog huhu. pekejadahnyaa aku ni kan nak dekat trial update lagi. sadis tahap math error.

so tujuan aku nak mengudapte ni bukan sebab apa.. memory card aku hilang cicir mana tahu kat kedai. sebab dah ada fon yang boleh isi gambar ni, aku mengabadikan gambar gambar comel aku dalam fon aku la. tapi tulaa memory card lak hilang. dah aku kena post sini. em alasan tu boleh ejas sikit.

harini aku outing tapi tulaa aku ni jenis outing besok balik hahaha. mungkin aku kena berubah. mungkin. tapi nak akhir tahun dahh. nak berubah benda ye dok? tapi... dunia belum kiamat untuk kita berubah huhu

muqadimah saje dah 3 perenggan. maklumlah dah lama aku tak update belog ni. so rindulah gak boleh lahhh. dia punya rindu tu probablitinya bawah 10. nak taip pun dah typo typo dah sebab biasalah dh lama tak menaip ni. terasa kekok pulak jari jemari iolss. okay sebenarnya aku nak post gambar farabians open house. open house pekejadah padahal kitorang jemput 2-3 je cikgu haha ((makanan tak cukup. takde bajet)) hahah. 

untuk jamuan raya kitorang ni aku bawak peach cobbler. tapi, bukan aku lah yang buat, kakak aku. sebab kalau aku buat nanti macam sedap sangat. ramai pulak yang puji nanti, astaghfirullah riakkk mak.

pastu nak jadikan cerita, peach cobbler tu warna keemasan sikit en, pastu ustaz aku ni duk ingat tu telur dadar pastu dia isi dengan nasi kebuli hahahha tak lawak so kbai.

sebelum berangkat tu,
aku pergila mengangkut budak asrama nak pergi rumah sarah tu. budak laki solat bapak lama macam berwirid pulak padahal diorang tu bukan warak sangat. jahatnyaaa nilnil.

from left: suaidah, waji, wani, wana, bella, aqis, yatt, afaf, enil, ain
from left: arif, lalang, ustaz muna, pacik manan, edil
*yasmin jaga rumah terbuka najib
*sarah tukang ambik gamba

nilah potrait kelas kitorang. kitorang biasa biasa je. semua baik baik (insha Allah) haa, kitorang buat ni dekat rumah sarah. kitorang buat ni pun sebab ustaz suruh. nampak tak senanya ustan ni sayang kitorang so dia nak mengabdikan kenangan dengan kitorang ni haaa. ek eleh ustaz ngaku jelah takyah nak riak ngat.

  wana wani ni memang bising gila. aku je baik senyap


 sarah ko memang takleh ejas muka semangat tu eh

 jemput kedaghoh



 aqis ni kan. haritu en, kitorang ada kelas fizik. tiba2, cikgu takde. so kitorang balik la. pastu baaqis ni dia buat muka bersaloh dia. pastu yatt tanya "takut nak balik ke balqis"

the yknow what she said "biasalah. budok rajin belajo"
#riakdetected

 beza ketinggian yang ketara. nampaknya T yatt sangat dominan manakala t wani resesif.
#aplikasibiologidalamkehidupan 

 Aku tak berapa suka diorang ni. Haha



 






indah khabar dari rupa. sebenarnya kitorang ni anti-social.

beginilah kelas kami. kalau berdebat tu memang selalu laa. lagi lagi bab politik pergh masing masing hujah cam pernah jadi menteri hahahah

bak kata aqis en,

"walaupun kita berbeza fahaman politik, tetapi kita duduk di bawah bumbung yang sama"

walaupun kelas ni banyak kntroversi, tapi entohlaaa

sesungguhnya ya allah, thanks for all of this.
alhamdulillah.
couple months left guys.


0 comments: