pergi tanah hutan

kerja harini menyiapkan draft blog yang tergendala akibat ketandusan idea.

tanah hutan atau commonnya jungle land ni macam theme park. tak memang theme park pn. masa aku pergi last year, ada beberapa permainan lagi yang tak bukak lagi and kat sana sejuk hujan ya ampunnn bersiap sedialah payung kalau nak menjelajah ke sana. mungkin hari ini dah bukak yang tercabut roh tu?

aku sebagai seorang yang gila funfair memang sah sahlah mencuba semua permainan dia masha Allah bestnyaaaaaa. apapun, make sure sebelum nak mencuba apekebenda ni mengucap dulu baca ayat kursi sebab mana tahu maut kita memanggil dekat situ. kan siapa tahu kan. baik siap sedia.


ni pintu masuk dia. em takde apa yang menarik pun. tengok gambar jelah ok.


inilah skuad skuad dari pekan, sebenarnya ni sesuku je kot. and jackets yang budak lelaki tu pakai jacket rasmi kitorang maksudnya kitorang kena pakai kalau jalan sesama kitorang. last day dekat sana, baru aku thu dalam tu ada pocket, sadis?


selfie dengan cikgu pengiring kitorang, cikgu hamidi yang sangatttt sporting alhamdulillah.





ni merupakan replika candi borobudur yang dalam buku teks sejarah f4 kita tu. sebab sebut pasal sejarah tiba tiba je ngantuk.


memang killer la benda ni rasa nak tercabut kepala main nak gugur segala benda dalam badan


then masa kitorang balik tu hujan dia mencurah memang lebat dia masha allahh berjemur sneakers aku lepas tu memang yang teramat lebat. sejuk ketor semua ada but the best penglaman kot kat sini selain merasa makanan yang pelik pelik. 

0 comments: