mari beranginnnn

((post ni dah draft lama tapi baru nak publish))

Assalamualaikum and greetings to all!

waaa dah lama rasanya tak picnic duduk tepi pantai dengan family. last masa darjah berapa kot? eh tak menipu. last masa form tapi tak ingat form berapa.


my one and only mama. iloveyou mama. 
ni kitorang berkhelah di pantai sepat. dah dari kecik menjejakkan kaki ke sini. ada jodoh kat sini kot.
pantai ni bersih, terjaga and selesa tak ramai sangat orang. alhamdulillah dapat tengok laut subhanalllahhhhh cantik yang amat. 


ni je antra sajian. mee goreng, sandwich, buah pear, instant air kelapak. marvelous sebab air tangan mama kan semua sodapp. mkanan jet jet diet je en. 

so ok have fun balik asrama besok! *nangis*



This entry was posted in

0 comments: