Blog Under Construction!

Random Review 2013

Assalamualaikum and greetings to all.

So today is the last day for 2013. I didnt feel anything. sedih tak. gembira tak. memang sakit kepala ni effect perasaan ke? heh.

Review balik segala life 2013.

Tahun ni seriously memang sangat bermakna. sangat ke? entah. tapi tahun ni rasa bermakna bila ingat semua dekat "asrama" oh godddd. but seriously lol.

I really hope tahun depan jadi lebih baik dr tahun ni. sangat sangat.



Don't you ever say that u lost ur friend bila segalanya awak start dulu k. be nice to me and I will be nice to you.

Biar memori tahun ni tersimpan rapi dalam ingatan.

Every soul will taste of death. 
Jangan jadi judgemental.  
Jangan jadi org yg suudzon. 
selalu ingatkan diri.
tapi bila terpaksa jadi macam tu sebab hati terguris, macam mana?
tolong jaga hati di sekeliling.
parents yang paling penting.
family sbb mereka sedarah daging.
sahabat. kawan. musuh.
mereka yang bagi warna dalam hidup.

jadi manusia yang betul betul manusia.

penting untuk takde perasaan eh.
sebab jiwa perasaan boleh jadi kental.
boleh terus melangkah tanpa rasa.
kadang kadang.

tahan perasaan dari cemburu manja :p
tahan perasaan dari terus mengata melulu
tak tentu hala.

hati aku bukannya kuat sangat.
memang.
ada rasa marah. kecewa. cemburu. sedih.
ordinary person.
tapi, pendam.
pendam tu bukan senang.
tapi senang untuk aku yang dahh biasa.
dulu kini dan mungkin selamanya.

biarkan aku terus berjalan.
jangan ditanya kemana mahu pergi.
destinasiku masih kabur.








BYE

No comments: