Owner Post Follow Dash



ainilhusnaaa
ainilhusnaaa

Bonjour!



Greetings, I'm AinilHusna :)

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Assalamualaikum and greetings. Fyi, I blogged everything and basically blogged about my lyfe of course for some memories. So, please respect my blogsss.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Born

Assalamualaikum.

already 15 years.
Alhamdulillah.
praise to Allah.

Thanks for all the wishers. thanks much! tak tau nak cakap macam mana. rasa macam dihargai haha koyaa XD tak kisah lah through text-facebook-twitter-otp pun, thanks so much. even dalam facebook tu abang mark tuu dah mengingatkan ouhkay thanks you abang mark. iloveyouuu hekhek.

message that i've got :) thanks all of you. hargai.

meleleh baca ni :')
miss you budak kecik! perlu ke yg bawah sekali tu -..-
semoga kekal tu paling tak boleh blahh sekali. haha.
dah lah cakap aku langsuir.
pembetulan tika, bukan 'makan' tapi, 'jalan' hadiah?
ada orang curikk :(




Hari hari berjalan dengan perlahan tetapi ia pasti,
hari ini aku menuju satu puncak tangga yang baru,
kerana aku akan membuka lembaran yang baru,
untuk sisa sisa umurku yang baru.

Ya Allah,
biarlah timbangan dunia akhirat sama tiada beza.
biarlah aku benar benar menjadi khalifah Mu.

aku pendosa. lemah itu biasa. kuat itu dari Dia.

Happy birthday Ainil Husna Bt Azmi.
Jadilah orang Islam yang istiqamah.
Jadilah anak yang mentaati parents; mama and abah
Jadilah orang yang berguna.
Hereafter.
May Allah bless me.

Labels: ,